Einhell CE-BC 30 M akkutöltő
Einhell CE-BC 30 M akkutöltő
77 990 Ft

Einhell CE-BC 30 M akkutöltő

Az Einhell CE-BC 30 M akkumulátor töltő egy intelligens töltőkészülék, amely nélkülözhetetlen a modern gépjárművek nagy teljesítményű és rendkívül fejlett akkumulátorainak töltéséhez.
Raktáron
77 990 Ft
Részletek

Einhell akkutöltő készülék CE-BC 30 M
Gyártói cikkszám 1002275

• Mikroprocesszor-vezérelt, intelligens töltőkészülék
• Többfokozatú, mikroprocesszor által felügyelt és vezérelt töltési ciklus
• 2 az 1-ben megoldás: töltés és indításrásegítés egyetlen készülékkel
• Választható feszültségérték (12 V / 24 V), a gépjármű akkumulátor típusának megfelelően
• Fenntartó töltés funkció a tartós, ideális töltöttségi szint biztosítása érdekében
• Sokoldalú töltőkészülék a legkülönfélébb típusú akkumulátorokhoz
• Zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz
• Optimális megoldás olyan járművekhez, amelyeket csak időszakosan, hosszabb megszakításokkal használnak (kabrió, motorkerékpár)
• A készülék használata meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát
• Akkumulátor feszültség és töltöttségi szint jelző LED
• Elektronikus túlterhelés-, rövidzár-, és fordított polaritás védelem
• Teljesen szigetelt krokodil csipeszek
• Ergonomikus fogantyú a kényelmes szállítás és mozgatás érdekében

Műszaki adatok
Elektromos hálózat 230 V | 50 Hz
Töltési feszültség 12 V/ 24V
Indítóberendezés 100 A - 5 sec
Töltőáram min. (névl./tényl.) - max. (névl./tényl.) 12 volt egyenáramnál 3 / [-] - 30 / [-] A
Töltőáram min. (névl./tényl.) - max. (névl./tényl.) 24 volt egyenáramnál 4 / [-] - 15 / [-] A

Logisztikai adatok
Hosszúság 430 mm
Szélesség 375 mm
Magasság 297 mm
Termék súlya 10.85 kg

Termékleírás
Az Einhell CE-BC 30 M akkumulátor töltő egy intelligens töltőkészülék, amely nélkülözhetetlen a modern gépjárművek nagy teljesítményű és rendkívül fejlett akkumulátorainak töltéséhez. A mikroprocesszor-vezérelt, intelligens töltőkészülék szinte bármilyen gépjármű akkumulátorhoz használható. A töltőkészülék tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a biztonsági és karbantartási funkciók fejlesztésére, hiszen ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy az akkumulátorok megfelelően működjenek. Kulcsfontosságú, hogy az akkumulátor élettartama maximális töltési teljesítmény mellett se csökkenjen, ezért a fejlesztésnél a gyors és kímélő töltés biztosítása volt az elsődleges szempont. A felhasználóbarát töltésjelzőnek köszönhetően ezzel a készülékkel sokkal egyszerűbb dolgoznia, mint a többi töltővel. Az Einhell sokoldalú töltőkészülékét zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz tervezték. A CE-BC 30 M 12 V és 24 V akkumulátorokhoz használható. A mikroprocesszor-vezérlés automatikusan ellenőrzi a töltési ciklust, és beállítja a megfelelő fokozatot. Az okos vezérlőelektronika elemzi a csatlakoztatott akkumulátor típusát és töltöttségi szintjét, és az adatok alapján beállítja az optimális töltési üzemmódot. A fenntartó töltés funkció folyamatosan optimális töltést biztosít; ezzel óvja, és egyben kíméli is az akkumulátort. A CE-BC 30 M nélkülözhetetlen szezonális, időszakosan használt járművekhez. Ahelyett, hogy engedné lassan lemerülni az akkumulátort, és ezzel vállalná a mélykisülés veszélyét, a fenntartó töltés funkció segítéségével kímélő üzemmódban optimális szinten tartja az akkumulátor töltöttségét. A fenntartó töltés csökkenti a terhelést és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, melynek következtében így elkerülhetővé válik a csere, ami olykor bizony igen költséges is lehet. Legyen startra kész már rögtön az évad elején: használja a töltőt személyautókhoz, motorokhoz, vagy akár rollerekhez! A töltőkészülék indításrásegítő funkciója hasznos segítség gépjárművek beindításához, ugyanis (max. 5 másodpercig) 100 A indítóáramot képes leadni. A kondenzátor gyors feltöltése után a készülék nélkülözhetetlen segítség motorok beindításához is, hiszen akkora energiát képes leadni, mintha megpróbálná egy másik autóról beindítani az Ön autóját. Az automatikus túltöltés-, rövidzár elleni és fordított polaritás védelem óvják a töltőkészüléket és az akkumulátort is. Az akkumulátor feszültségértékét és töltöttségi szintjét jelző LED-ekről bármikor leolvashatja a töltöttségi szintet, valamint ellenőrizheti, hogy a töltőkészülék éppen milyen üzemmódban működik. A szigetelt krokodil csipeszekkel egyszerűen és biztonságosan csatlakoztathatja az akkumulátort a töltőkészülékhez.

Adatok
Kategória:
AKKUMULÁTORTÖLTŐK
Gyártói cikkszám:
1002275
Gyártó:
Einhell
Cikkszám:
1002275
Tömeg:
12,18 kg/db
A vásárlás után járó pontok:
780 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!