KÁRTEVŐK A KERTBEN

Nagyon sokféle kerti kártevő létezik, beleértve, de nem kizárólagosan, rovarokat, gyomokat, penészgombákat, gombákat és néhány állatot. Míg egyes kártevők tolerálhatók, például a gyomok, más kártevők súlyos károkat okozhatnak, és azonnali cselekvést igényelnek. Az emberek többsége úgy gondolja, hogy a kártevő invázió helyi felszámolása megoldja a problémát, de a kiváltó ok általában a házat körülvevő udvarban és kertben keresendő.

Tavaly júliusban a barátaink meghívtak grillezni. Lelkesen készültem a vacsorára, nem sejtve a változást, ami bekövetkezett az életemben.

A gyönyörűen ápolt kertben üldögéltünk, csevegtünk…. Amikor megláttam Őt!

Ott sétált a kertben. Bájos volt és vonzó…

Azt hiszem szerelem volt első látásra!

Ideje vezeték nélküli áramra váltani?

 

Természetesen vannak előnyei és hátrányai az akkumulátorral működő kerti gép birtoklásának és üzemeltetésének. De vajon az előnyök felülmúlják a hátrányokat, vagy fordítva? Ha megszokta a hagyományos benzinmotort, akkor az akkus gép ötlete meglehetősen ijesztő lehet. Elég erőt fog adni? Elég sokáig bírják az akkumulátorok? Elég robusztus lesz? Valójában ezekre a kérdésekre a válasz határozott IGEN! És fontolja meg ezt; SOHASEM KELL ÚJRA üzemanyagot vásárolnia, ami energiát, üzemanyagot és időt pazarol, és elég frusztráló lehet, ha kiveszi a fűnyírót vagy a sövénynyírót (például) a fészerből, de rájön, hogy nincs elég üzemanyag egész napra.

ROBOT A KERTBEN

Egy jó fűnyíró megtalálása a legjobb módja a vonzó pázsit kialakításának. Néhány háztartás számára ez azt jelenti, hogy hagyományos fűnyírót kell keresni, de a robotfűnyíró sok háztulajdonos számára a legjobb megoldás lehet. 

Egy intelligens fűnyíróval gyönyörű pázsitot tarthat fenn, ráadásul a munka nagy részét elvégzi Ön helyett. Miután beállította a robotfűnyírót, az ütemterv szerint nyírja a füvet, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a jobb eredményeket elérni.