Einhell 18V 4,0Ah SEALED PXC Plus akkumulátor
Einhell 18V 4,0Ah SEALED PXC Plus akkumulátor
29 990 Ft

Einhell 18V 4,0Ah SEALED PXC Plus akkumulátor

Az Einhell 18 V 4,0 Ah SEALED Power X-Change PLUS akkumulátor a Power X-Change termékcsalád multifunkcionális tagja. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi akkus készülékét üzemeltetheti, így gyorsan nélkülözhetetlen segítőtársaivá válnak a kerti munkák és a szerszámgépek üzemeltetése során is. Miben rejlik a SEALED-technológiával készült akkuk előnye? A zárt burkolatnak köszönhetően az akkumulátor az IP57 szabvány alapján vízsugár és por ellen védett.

Raktáron
Power X- Change
29 990 Ft
Részletek
Cikkszám: 4511627 EAN: 4006825673227
 • Univerzális megoldás: valamennyi Power X-Change eszközzel kompatibilis
 • SEALED-technológia: por és vízsugár ellen védett, IP57 védettségi osztály
 • Rövidzár elleni védelem arra az esetre, ha teljesen víz alá merülne
 • A legújabb cellatechnológia: nagyobb teljesítmény, könnyebb kialakítás
 • A legújabb cellatechnológia: nagyobb teljesítmény, könnyebb kialakítás
 • Funkcióellenőrző LED
 • Plus-technológia: még több erő teljesítményintenzív feladatok elvégzéséhez
 • Akkumulátor-felügyeleti rendszer (ABS) az akku folyamatos ellenőrzéséhez
 • Akkumulátor-felügyeleti rendszer (ABS) az akku folyamatos ellenőrzéséhez
 • Kiváló minőségű lítium-ion cellák: nincs memória-effektus
 • Alacsony arányú mélykisülés és nagy, állandó teljesítmény
 • Alacsony arányú mélykisülés és nagy, állandó teljesítmény
 • Süllyesztett fogantyú az akkumulátor könnyű kivételéhez
 • TWIN-PACK (36 V feszültséget igénylő) alkalmazásokhoz is

 

Termék leírása

Az Einhell 18 V 4,0 Ah SEALED Power X-Change PLUS akkumulátor a Power X-Change termékcsalád multifunkcionális tagja. Az univerzális Power X-Change akkumulátorokkal a termékcsalád valamennyi akkus készülékét üzemeltetheti, így gyorsan nélkülözhetetlen segítőtársaivá válnak a kerti munkák és a szerszámgépek üzemeltetése során is. Miben rejlik a SEALED-technológiával készült akkuk előnye? A zárt burkolatnak köszönhetően az akkumulátor az IP57 szabvány alapján vízsugár és por ellen védett. Az akkumulátor csatlakozóaljzatának plusz érintkezőjén található integrált rövidzár elleni védelem észleli, ha az akku vízzel érintkezik, és azonnal lekapcsolja az elektronikát. Ez biztosítja, hogy az akkumulátor – a szárítást követően – akkor is használható legyen, ha előtte teljesen a víz alá merült. A legújabb generációs lítium-ion cellák 13%-kal kompaktabb kialakításúak, 10%-kal könnyebbek, és 100 %-kal nagyobb teljesítményt biztosítanak, bármilyen munkához használja is a készüléket. A teljesítményintenzív feladatok elvégzéséhez a PLUS-technológia nyújt extra támogatást. Mivel nincs memória-effektus és mélykisülés, ezért a kiváló minőségű akkumulátorok egyenletes és nagy teljesítményt tudnak leadni. A 18 V 4,0 Ah PXC PLUS a Power X-Change család csúcskategóriás akkumulátora, amelyet a TWIN-PACK technológiának köszönhetően olyan munkákhoz is használhat, amelyek 36 V feszültséget igényelnek. A beépített mikroprocesszornak köszönhetően az aktív akkumulátorfelügyeleti rendszer (ABS) folyamatosan felügyeli és vezérli az akkumulátor valamennyi paraméterét, optimális teljesítményt, maximális biztonságot, üzemidőt, valamint élettartamot biztosítva ezzel. Az aktuális töltöttségi szintet egy 3 fokozatú LED-kijelzőről olvashatja le. Az akkumulátor rozsdának és fizikai behatásoknak ellenálló kivitelben készül. A gumírozott burkolat nagyfokú ütésvédelemet és biztos fogást garantál, a süllyesztett fogantyúk segítségével pedig egyszerűen kiveheti az akkumulátort a készülékekből. Töltőkészülék nélküli változatban kapható. A töltőt külön vásárolhatja meg.

 

 

Műszaki paraméterek

Egyenáram 18 V
Akkumulátor kapacitása 4000 mAh
Max. teljesítmény 900 W
Akkumulátorok száma 1 Pieces

 

 

Kicsi, de erős!

PLUS technológia: kicsi, könnyű és erős

Kevesebb cella azonos teljesítmény mellett – erre való az Einhell PLUS technológia. A legmodernebb cellás technológiának köszönhetően a Power X-Change Plus akkumulátorok kompaktabbak és könnyebbek. Mivel az új lítium-ion cellák kétszer annyi energiát biztosítanak, mint a szabványos cellák, az akkumulátornak nem kell annyi belőlük. A kisebb kialakítás észrevehetően könnyebb, és lenyűgöző teljesítményt nyújt az Einhell Power X-Change eszközökkel együtt használva!

Kicsi, de hatalmas
Einhell kiterjesztett szolgáltatás

Einhell kiterjesztett szolgáltatás

Az akkumulátorokat és a szerszámokat közvetlenül az Einhellnél lehet regisztrálni, hogy meghosszabbíthassák szervizidejüket. Szervizcsapatunk pedig mindig készen áll a javítással, pótalkatrészekkel és egyéb kérdésekkel kapcsolatos kérdésekben.

Twin-Pack-technológia

Twin-Pack technológia

18 volt vagy 36 volt? Miért döntsön? A Twin-Pack technológiával egyfajta akkumulátor elegendő mindkét feszültségosztályhoz: nagyobb energiaigényű alkalmazásokhoz, mint például bizonyos fűnyírók, fűrészek és forgókalapácsok, egyszerűen kombináljon két 18 V-os akkumulátort egy 36 V-os szerszámban.

Vízálló és porálló akkumulátoros tápellátás

Vízálló és porálló akkumulátoros tápellátás

Tökéletesen zárt: Az IP57 védelmi osztályú, víz- és porálló SEALED akkumulátorok mostantól a Power X-Change család részét képezik. Legyen szó vízről, vagy fa vagy fém poráról – a SEALED akkumulátor bármit kibír, amit rádob, és még 30 percnyi károsodást sem szenved 1 m vízben.

Innovatív rövidzárlat-észlelés

Innovatív rövidzárlat-érzékelés

Az akkumulátor-aljzaton található extra érintkezőn keresztüli rövidzárlatvédelmi rendszernek köszönhetően az érzékelők érzékelik a vízzel való érintkezést, és automatikusan kikapcsolják az elektronikát. Így az akkumulátor nem szenved károsodást, és amint teljesen megszáradt, újra használható.

Adatok
Kategória:
AKKUMULÁTOROK
Gyártói cikkszám:
4511627
Akku feszültség:
18V
Cikkszám:
4511627
Tömeg:
600 g/db
A vásárlás után járó pontok:
300 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!