Einhell FREELEXO 1200 LCD BT robotfűnyíró
Einhell FREELEXO 1200 LCD BT robotfűnyíró
329 990 Ft

Einhell FREELEXO 1200 LCD BT robotfűnyíró

Az Einhell FREELEXO 1200 LCD BT robotfűnyíró a nagy teljesítményű Power X-Change család tagja, amely korlátlan rugalmasságot biztosít a rendszercsaládon belül. A sorozat lítium-ion újratölthető akkumulátorai minden rendszereszközzel kombinálhatók. A FREELEXO Bluetooth alkalmazáson keresztül vezérelhető, és a robotfűnyíró beállításai egyéni igények szerint állíthatók be.

Raktáron
Power X- Change
329 990 Ft
Részletek
Cikkszám: 4326368 EAN: 4006825653441
 • PXC rendszer akkumulátor - más PXC termékekhez is használható
 • Bluetooth-t használó alkalmazás – felhasználó által definiált robotfűnyíró-vezérlés
 • Több területű kaszálás - összetett kertekhez
 • Intuitív billentyűzet LCD kijelzővel
 • Programozható üzemidő minden adott napra
 • Biztonsági érzékelőrendszer az ütközés-, dőlés- és emelésérzékelőknek köszönhetően
 • Lopás elleni védelem PIN kód és figyelmeztető jelzés formájában
 • Esőérzékelő
 • Vágási magasság állítás (20-60mm)
 • 35%-os lejtőkhöz alkalmas
 • Fogantyú a kényelmes szállításért
 • Automatikus visszatérés a töltőegységhez és a töltés
 • Gyepterületek akár 1200 m²-ig
 • Incl. 5,2 Ah PXC akkumulátor
 • Vezeték 210 m
 • Rögzítő kampók 300 db.
 • Pengék 3 db.
 • Csatlakozó bilincsek 4 db.

Cikk leírása

Az Einhell FREELEXO 1200 LCD BT robotfűnyíró a nagy teljesítményű Power X-Change család tagja, amely korlátlan rugalmasságot biztosít a rendszercsaládon belül. A sorozat lítium-ion újratölthető akkumulátorai minden rendszereszközzel kombinálhatók. A FREELEXO Bluetooth alkalmazáson keresztül vezérelhető, és a robotfűnyíró beállításai egyéni igények szerint állíthatók be. Ezen kívül LCD kijelzővel ellátott, intuitív billentyűzettel rendelkezik. Az alkalmazás segítségével az Einhell FREELEXO működési ideje minden napra pontosan beprogramozható. A lopás elleni védelem érdekében a fűrobot PIN kódos védelemmel és figyelmeztető jelzéssel rendelkezik. Szükség esetén automatikusan visszatér a töltőegységhez, és feltöltődik. A többzónás fűnyírási mód használatával ez a robotfűnyíró még összetett, szabálytalan alakú kertekhez is alkalmas. A biztonsági érzékelőrendszer ütközés-, dőlés- és emelésérzékelőkkel rendelkezik, így a robotfűnyíró maga észleli az akadályokat. Integrált esőérzékelővel rendelkezik. A robotfűnyíró 20 mm és 60 mm közötti vágási magasság állítási lehetőséggel rendelkezik, és akár 35%-os lejtőn is használható. A kényelmes szállítás érdekében hordfogantyú van. A FREELEXO 1200 LCD BT mindent tartalmaz, ami a FREELEXO sorozatú Einhell robotfűnyíró telepítéséhez és működtetéséhez szükséges. Legfeljebb 1200 m²-es gyepfelületre alkalmas. A szállítási terjedelem egy 5,2 Ah-s akkumulátort, 210 m-es vezetéket, 300 rögzítőkampót, 3 pengét és 4 csatlakozóbilincset tartalmaz.

Műszaki információk

App hamis
A töltőállomás tápkábelének hossza 200 cm
Vágási szélesség 18 cm
IP védelem típusa IPX4
Max. kaszálási terület gradiens 35 %
Max. ajánlott gyepterület 1200 m²
Motor típus Kefe nélküli motor
Motor feszültség 18 V
Az akkumulátorok számát a szállítás tartalmazza 1 db
Az összekötő bilincsek számát a szállítás tartalmazza 4 db
A rögzítő kampók száma a szállításban 300 db
A termék súlya 14,3 kg
Hangerőszint (hangerő) 59,4 dB (A)

Egyszerű vezérlés az okostelefonos alkalmazáson keresztül

Egyszerű egyéni beállítások Bluetooth-on keresztül

A FREELEXO robotfűnyíróhoz egyszerűen és kényelmesen, egyedileg beállíthat számos különböző funkciót a Bluetooth kapcsolattal rendelkező App vezérléssel. A rögzített fűnyírási ütemezések mellett bármikor elindíthatja és leállíthatja a fűnyíró robotot, megtekintheti a statisztikákat, és számos más gyakorlati beállítást megadhat az Ön pontos igényei szerint. Így szinte teljesen automatikusan tökéletesen nyírt pázsitot és gondozott kertet kap.

Könnyen vezérelhető az okostelefonos alkalmazáson keresztül
Több területet kaszálni az összetett kertekhez

Több terület kaszálása – összetett kertekhez

Vannak a kertjében akadályok és csavarodó sarkok? Ahhoz, hogy ezeket a területeket a rendszeres fűnyírásba beépítsük, a FREELEXO mostantól rendelkezik a "Több terület" funkcióval. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy a töltőállomásról indulna, a határolóhuzal más, egyedileg meghatározott pontjain is elindulhat a kertben.

A biztonság az első Érzékelők a biztonságos nyíráshoz

Első a biztonság! Érzékelők a biztonságos fűnyíráshoz

A mélyhúzott kötény és egyéb szerkezeti biztonsági intézkedések mellett a FREELEXO robotfűnyíró ütés-, dőlés- és emelésérzékelőkkel ellátott biztonsági érzékelőrendszerrel rendelkezik, így korán és önállóan képes észlelni az akadályokat, és szükség esetén megállítani a késeket.

Tartozékok széles választéka 1200 m²-re

A FREELEXO készlethez egy 1200 m²-es tartozékcsomag tartozik. A mellékelt 5,2 Ah-s Power X-Change rendszerakkumulátor nemcsak a FREELEXO-t táplálja, hanem az összes többi Power X-Change akkumulátorral működő eszközzel is használható. A robotfűnyíró önállóan tölti az akkumulátort a töltőállomáson, de egy további gyorstöltő segítségével külön is töltheti az akkumulátort. 210 m-es határolóhuzal, 300 rögzítőkampó, 3 cserepenge és 4 összekötő bilincs is tartozik hozzá.

Kiegészítők széles választéka 1200 m-re
Adatok
Kategória:
FŰNYÍRÓK
Gyártói cikkszám:
4326368
Meghajtás:
Akkus
Akku feszültség:
18V
Cikkszám:
4326368
Tömeg:
20,8 kg/db
A vásárlás után járó pontok:
3 300 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!