Einhell FREELEXO CAM 500 robotfűnyíró
Einhell FREELEXO CAM 500 robotfűnyíró
324 990 Ft

Einhell FREELEXO CAM 500 robotfűnyíró

Az Einhell FREELEXO CAM 500 a nagy teljesítményű Power X-Change család része, amely korlátlan rugalmasságot kínál a rendszercsaládon belül. A sorozat lítium-ion akkumulátorai az összes rendszereszközzel kombinálhatók. Egy integrált kamera segítségével a FREELEXO CAM 500 felismeri a nyírandó gyep határait azáltal...

Raktáron
Power X- Change
324 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
Cikkszám: 3413991 EAN: 4006825663525
 • A Power X-Change család tagja, 1x 18V elem szükséges
 • Kefe nélküli motor – nagyobb teljesítmény és hosszabb üzemidő
 • A robotfűnyíró felismeri a nyírási területet a beépített kamerának köszönhetően
 • Intuitív billentyűzet és LED kijelző
 • Programozható fűnyírási idők
 • Biztonsági érzékelő ütés, dőlés és emelés érzékelőkkel
 • Visszatérés a töltőállomáshoz és a töltési folyamat automatikusan
 • Integrált esőérzékelő
 • Lopásvédelem a PIN kódnak köszönhetően
 • Vágási magasság állítás: 20 - 60 mm
 • 25%-os lejtőkhöz alkalmas
 • Mágnesszalaggal a kertben rövid távú elhatároláshoz
 • Hordozó fogantyú a kényelmes szállításért
 • Pázsit akár 500 m²-ig
 • 12 m-es vezetőkábel az egyszerű telepítés érdekében a töltőállomás körül
 • 25x rögzítő kampók
 • 2x összekötő bilincs és 3x tartalék penge
 • 1x 3,0 Ah PXC akkumulátorral és töltőállomással szállítjuk

Cikk leírása

Az Einhell FREELEXO CAM 500 a nagy teljesítményű Power X-Change család része, amely korlátlan rugalmasságot kínál a rendszercsaládon belül. A sorozat lítium-ion akkumulátorai az összes rendszereszközzel kombinálhatók. Egy integrált kamera segítségével a FREELEXO CAM 500 felismeri a nyírandó gyep határait azáltal, hogy színek és szerkezetek alapján érzékeli a pázsitot. A fizikai határokat, például a falakat, sövényeket vagy fákat integrált ultrahangos érzékelők érzékelik, míg a kamera az optikai határokat, például a kéregtakarót, a kátrányt és a köveket. Ez megspórolja a határolóhuzal időigényes és fárasztó felszerelését, és a robotfűnyíró azonnal indulhat. A kamerának köszönhetően a robotfűnyíró felismeri a felületeket és az ütés- és akadályérzékelőkkel a 10 cm-nél magasabb akadályokat is. A szállítási terjedelemben található 5 méteres mágnesszalag egyben virtuális határként is szolgál a robotfűnyíró számára, miután kihelyezték a kertben. A FREELEXO CAM mágneses érzékelői felismerik a mágnesszalagot, így a robotfűnyíró a szalag határánál kikapcsol. Így a nem kaszálandó területek a mágneses erő segítségével rövid időn belül lehatárolhatók, például frissen ültetett fa vagy virágos rét esetén. Ezen kívül LED kijelzővel és intuitívan kezelhető billentyűzettel rendelkezik, amellyel a fűnyírási idők programozhatók. A fűrobotot pin kód és figyelmeztető jelzés védi a lopás ellen. A töltőállomásra való visszatérés és a töltési folyamat is automatikusan megtörténik, ha szükséges. Beépített esőérzékelő is van. A robotfűnyíró 20-60 mm-es vágásmagasság-állítással rendelkezik, és akár 25%-os lejtéshez is alkalmas. A fogantyú kényelmes szállítást biztosít. A FREELEXO CAM 500 mindent tartalmaz, ami a telepítéshez és a működéshez szükséges. Legfeljebb 500 m²-es gyepfelületre tervezték. A szállítás egy 3,0 Ah-s akkumulátort, egy töltőállomást, 3 tartalék pengét, 12 m-es vezetőkábelt, 5 m-es mágnesszalagot, 25 rögzítőkampót és 2 összekötő kapcsot tartalmaz.

Műszaki információk

A töltőállomás tápkábelének hossza 1000 cm
Vágási szélesség 18 cm
IP védelem típusa IPX4
Max. kaszálási terület gradiens 25 %
Max. ajánlott gyepterület 500 m²
Motor típus Kefe nélküli motor
Motor feszültség 18 V
Az akkumulátorok számát a szállítás tartalmazza 1 db
Az összekötő bilincsek számát a szállítás tartalmazza 2 db
A rögzítő kampók száma a szállításban 20 db
A termék súlya 12,4 kg
Hangerőszint (hangerő) 57 dB (A)

 

 

Hozzon létre-no-kasz-zónákat

Hozzon létre tilos kaszálási zónákat

A kertben elhelyezve a mágnesszalag virtuális kerítésként működik. A robotfűnyíró mágneses érzékelői felismerik a mágnesszalagot, így az a szalag határán kikapcsol. Ezzel ideiglenesen kizárhatja azokat a területeket, amelyeket nem szabad kaszálni.

Virtuális-gyep-határ

Virtuális gyepszegély

Legyen szó virágrétről vagy palántákról - a mágnesszalag segítségével a kertben bizonyos nem kifejezetten vagy rosszul lehatárolt területek kaszálásmentes zónává jelölhetők. A szalagot fű is betemheti vagy benőheti.

Igazi vezeték nélküli szabadságFREELEXO CAM: A robotfűnyíró határolóhuzalok nélkül

Szabadság és rugalmasság – a FREELEXO robotfűnyírók ígérete a rugalmasan kombinálható Power X-Change akkumulátorokkal. A FREELEXO CAM 500 18 cm-es vágásszélességgel és állítható vágási magassággal (20-60 mm) függetlenül működik a kertben.

A Freelexo használatra kész!

Tartozékok széles választéka 500 m²-es kertekhez

A FREELEXO CAM 500 robotfűnyíró a mellékelt tartozékoknak köszönhetően azonnali használatra kész. A töltőállomáson és egy 3 cserepenge készleten kívül egy komplett beszerelési készletet is tartalmaz. A 12 m-es vezetőkábel, 25 rögzítőkampó és 2 összekötő bilincs nagy, akár 500 m²-es területekhez ajánlott. A FREELEXO CAM 500 5 m-es mágnesszalaggal és 3,0 Ah-s Power X-Change akkumulátorral is rendelkezik.

A-Freelexo-indulásra kész
full_width_image
Adatok
Kategória:
FŰNYÍRÓK
Gyártói cikkszám:
3413991
Meghajtás:
Akkus
Akku feszültség:
18V
Cikkszám:
3413991
Tömeg:
16,4 kg/db
A vásárlás után járó pontok:
3 250 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!