Einhell TE-CF 18 Li-Solo akkus kávéfőző
Einhell TE-CF 18 Li-Solo akkus kávéfőző
26 990 Ft

Einhell TE-CF 18 Li-Solo akkus kávéfőző

Az Einhell vezeték nélküli TE-CF 18 Li-Solo kávéfőzővel bármikor és bárhol élvezheti a friss kávét. Akár az építkezésen, akár a szabadban, akár egy kempingezés során – ez a kávéfőző mindenhol megállja a helyét, ahol nincs kéznél konnektor. A Power X-Change család részeként a kávéfőző a rendszer bármely akkumulátorával vagy töltőjével használható. A cserélhető akkumulátorrendszer korlátlan, kábelmentes üzemidőt biztosít a készüléknek:

Raktáron
Power X- Change
26 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
Cikkszám: 4609990 EAN: 4006825672510
 • A Power X-Change család tagja, 1x 18 V-os elem szükséges
 • 2 az 1-ben: Szűrős kávéfőző és kávépárna gép egyben
 • Kávéfőzés max. 80 °C a tökéletes ízért
 • Kivehető 240 ml-es víztartály egy csésze kávéhoz
 • 90 mm magas csészékhez
 • Könnyű szállítás a beépített fogantyúnak köszönhetően
 • A pohártartó megakadályozza a csésze kiesését szállítás közben
 • Gumi lábak a csúszásmentes stabilitásért
 • Incl. porálló, rozsdamentes acél kávéscsésze tetővel
 • Incl. mérőkanál
 • Incl. őrölt kávé tartály 1 db kávészűrővel
 • Incl. tartály a kereskedelemben kapható kávépárnák számára
 • Akkumulátor és töltő nélkül érkezik (külön megvásárolható)

Cikk leírása

Az Einhell vezeték nélküli TE-CF 18 Li-Solo kávéfőzővel bármikor és bárhol élvezheti a friss kávét. Akár az építkezésen, akár a szabadban, akár egy kempingezés során – ez a kávéfőző mindenhol megállja a helyét, ahol nincs kéznél konnektor. A Power X-Change család részeként a kávéfőző a rendszer bármely akkumulátorával vagy töltőjével használható. A cserélhető akkumulátorrendszer korlátlan, kábelmentes üzemidőt biztosít a készüléknek: ha az első akkumulátor lemerült, egyszerűen helyezze be a következőt, és folytassa a kávéfőzést. Az akkus kávéfőző a kávé élvezésének két módját egyesíti egyben: a klasszikus filteres kávét és a praktikus kávépárnákat. Az őrölt kávétartóval a jól bevált filteres kávé nagyon rövid idő alatt lefőzhető. A kávépárna főzőbetét kompatibilis az összes kereskedelemben kapható kávépárnával. A főzési idő körülbelül 5 perc a készülék bekapcsolásától számítva. Ezalatt a gép maximum 80 °C-ra melegszik fel, és lefőzi a kávét. A kivehető víztartály 240 ml-es, és egy nagy csésze kávéhoz készült. A készlet egy 240 ml-es, porálló, rozsdamentes acél kávéscsészét és egy hozzáillő tetőt tartalmaz. A csésze 90 mm magas és tökéletesen illeszkedik a kávéfőzőbe. A pohártartó megakadályozza, hogy a kávésbögre kiessen a gép mozgatásakor. A mindössze 1,25 kg súlyú kávéfőző könnyen szállítható a beépített hordozófogantyúval. A gumi lábak csúszásmentes és stabil pozíciót biztosítanak, bárhol is legyen felállítva. A kávéscsészén kívül a készlet tartalmaz egy mérőkanalat, egy őrölt kávétartályt szűrővel és egy tartályt a kereskedelemben kapható kávépárnák számára. A TE-CF 18 Li-Solo vezeték nélküli kávéfőzőt akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk.

Műszaki információk

Főzési idő 5 perc
Max. Csésze magasság 90 mm
Max. kávé hőmérséklete 80 °C
Min. PXC akkumulátor ajánlás Minden akkumulátor
Az akkumulátorok számát a szállítás tartalmazza 0 db
A csomagban található töltők száma 0 db
A termék súlya 1,17 kg
Víztartály térfogata

240 ml

 

 

 

Kávé(főző) induláshoz

Minden, amire szüksége van a friss kávé élvezetéhez útközben

Az Einhell vezeték nélküli kávéfőző tökéletes útközben: könnyű, praktikus és kábelek nélkül. A készlet minden olyan kiegészítőt tartalmaz, amelyre szüksége van a kávé élvezetéhez. Ezek közé tartozik egy porálló, 90 mm magas, 240 ml-es rozsdamentes acél csésze, egy hozzáillő fedél, egy mérőkanál, egy őrölt kávétartály kávészűrővel és egy tartály a kereskedelemben kapható kávépárnák számára.

Kávéfőző
Klasszikus-szűrő-kávé útközben

Klasszikus filteres kávé útközben

Az Einhell TE-CF 18 Li-Solo vezeték nélküli kávéfőzővel a filteres kávé a bekapcsolás után körülbelül 5 percen belül elkészül. A mellékelt mérőkanállal gyorsan főzi a kiváló minőségű kávét.

A kávépárnák praktikus használata

A kávépárnák gyakorlati használata

Nem okoz gondot a kávépárnák használata sem, hiszen ezekhez is jár tartó. Az optimális, 80 °C-os főzési hőmérséklet garantálja a friss csésze kávét bárhol, akár az építkezésen, a szabadban vagy kempingezés közben.

Kábelmentes kávéÉlvezze a kávét bárhol a Power X-Change segítségével

A Power X-Change család részeként nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy hol használhatja a TE-CF 18 Li-Solo vezeték nélküli kávéfőzőt. A 18 V-on működő kávéfőző nagyon gyorsan felmelegszik 80°C-ra, és körülbelül 5 perc alatt főzi le a friss kávét.

 

Adatok
Kategória:
MŰHELYFELSZERELÉSEK
Gyártói cikkszám:
4609990
Meghajtás:
Akkus
Akku feszültség:
18V
Cikkszám:
4609990
Tömeg:
2,29 kg/db
A vásárlás után járó pontok:
270 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!