40.000.- Ft rendelés felett a szállítás ingyenes!
TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG) akkus szerszámgép szett
TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG) akkus szerszámgép szett
79 990 Ft
ÚJ

TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG) akkus szerszámgép szett

Power X-Change szerszámkészlet
Akkumulátoros fúró-csavarozó TE-CD 18/2 Li
Nagy teljesítményű motor és kétfokozatú fém hajtómű
Egyhüvelyes gyorsbefogó tokmány Quick-Stop (gyorsleállítás) funkcióval
Állítható csúszókuplung-nyomaték a kényelmes munkavégzés érdekében
Akkumulátoros sarokcsiszoló TE-AG 18/115 Li
Kategóriájának legkönnyebb készüléke
Lágyindítás és újraindulás elleni védelem a felhasználó maximális biztonsága érdekében
Jobb hűtés és hosszabb élettartam a módosított levegőelvezetésnek köszönhetően
Gyorsrögzítővel ellátott korongvédelem
1,5 Ah és 3,0 Ah kapacitású akkumulátorral és 30 perces gyorstöltővel

79 990 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Termék leírása

Az Einhell TE-TK 18 Li Kit (CD+AG) a Power X-Change termékcsalád két jól bevált tagját egyesíti magában: a nagy teljesítményű TE-CD 18/2 Li akkumulátoros fúró-csavarozót, és a TE-AG 18/115 Li akkumulátoros sarokcsiszolót. Lehetnek ennek előnyei? Hát hogyne: Nem kell többé hosszabbító kábelekkel bajlódnia, nem kell aggódnia, hogy megbotlik, és attól sem kell tartania, hogy a kábel nem ér oda a munkadarabhoz: az Einhell új, nagy teljesítményű akkumulátoros készülékeivel ez már mind a múlté. A nagy teljesítményű, lítium-ion cellás akkumulátorokat a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja. A csomagban található még egy-egy 1,5 Ah és 3,0 Ah kapacitású akkumulátor, valamint egy 30 perces gyorstöltő.

A TE-CD 18/2 Li akkumulátoros fúró-csavarozó nagy teljesítményű motorjának és a kétfokozatú fém hajtóműnek köszönhetően kiváló segítség, bármilyen otthoni munkáról vagy barkácsolási feladatról legyen is szó. A Quick-Stop (gyorsleállítás) funkció rendkívül hasznos, ha folyamatosan dolgozik a készülékkel: a csavar be- vagy kihajtása után azonnal leáll, és így a felhasználó rögtön kezdheti is a munkát a következő csavarral. Az állítható forgatónyomatékú csúszókuplung nem engedi, hogy túlságosan meghúzza a csavarokat. Az egyhüvelyű gyorsrögzítő tokmányt akár egy kézzel is kényelmesen meg tudja húzni vagy lazítani.

A TE-AG 18/115 Li akkumulátoros sarokcsiszoló kategóriájának legkönnyebb készüléke. A lágyindítás funkció gondoskodik arról, hogy ez a „pehelysúlyú” bajnok finoman, egyenletesen induljon el. Az újraindulás elleni védelem még nagyobb biztonságot nyújt. A módosított levegőelvezetés jobb hűtést biztosít, és ezáltal hosszabb élettartamot is garantál. A gyorsrögzítésnek köszönhetően a korongvédő burkolatot mindig az aktuális munka tulajdonságaihoz igazíthatja.

 

 

 

Adatok
Cikkszám:
4257240
Tömeg:
5 kg/db
A vásárlás után járó pontok:
800 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!