Einhell VARRITO - Solo akkus multicsiszoló
Einhell VARRITO - Solo akkus multicsiszoló
34 990 Ft

Einhell VARRITO - Solo akkus multicsiszoló

Az Einhell Varrito akkumulátoros multifunkciós szerszáma egy kiváló minőségű, nélkülözhetetlen segítőtárs építkezéseken, valamint tatarozási és felújítási munkákhoz.

Raktáron
Power X- Change
34 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Einhell akkus multifunkciós szerszám VARRITO
Gyártói cikkszám 4465160

• A Power X-Change termékcsalád tagja
• Szerszám nélküli szerszám- és tartozékcsere a gyorsrögzítő segítségével
• Kényelmes tartozékcsere a mágneses szerszámbefogónak köszönhetően
• Fordulatszám szabályozó elektronika, a megmunkálandó anyag és a felhasználási terület sajátosságaihoz való alkalmazkodás érdekében
• Csökkentett rezgsésszint a rezgéseket elnyelő akkumulátortartónak köszönhetően
• Biztos fogás és kényelmes munkavégzés a Softgrip borítású markolatnak köszönhetően
• 12 különböző fokozatba állítható szerszámbefogó a rugalmas munkavégzés érdekében
• Mellékelt háromszög alakú csiszolólappal
• 9 db (3 db P60 / 3 db P80 / 3 db P120) csiszolópapír mellékelve
• Mellékelt kaparó szerszámmal
• Mellékelt merülő fűrészlappal fával és műanyaggal végzett munkához (HCS)
• Mellékelt BIM merülő fűrészlappal fém megmunkálásához
• Mellékelt BIM merülő fűrészlappal fa, műanyag és könnyűfém megmunkáláshoz (HSS)
• Mellékelt gyémánt bevonatú szegmentált fűrészlappal - fugákhoz
• kkumulátor és töltőkészülék nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg, márkakereskedőjénél érdeklődjön a termékhez ajánlott akkumulátorokról)

Műszaki adatok
Rezgésszám 22000-40000 min^-1
No load speed 11000 min^-1 - 20000 min^-1
Rezgési szög 3.2 °
Csiszolópapír mérete 93 mm x 93 mm x 93 mm

Logisztikai adatok
Hosszúság 268 mm
Szélesség 75 mm
Magasság 167 mm
Termék súlya 1.029 kg

Termék leírása
Az Einhell Varrito akkumulátoros multifunkciós szerszáma egy kiváló minőségű, nélkülözhetetlen segítőtárs építkezéseken, valamint tatarozási és felújítási munkákhoz. A gazdag alapfelszereltségű készüléket vágáshoz, csiszoláshoz és kaparáshoz használhatja. A Power X-Change család tagjaként a készülék magában hordozza az Einhell kiváló minőségű lítium-ion technológiájának legelőnyösebb tulajdonságait. Az akkumulátoros multifunkciós szerszám kialakításánál a tartósság és az ergonómia volt az elsődleges szempont, így a készülék használata rendkívül egyszerű és kényelmes. A gyorsrögzítő lehetővé teszi, hogy a tartozékokat szerszámok nélkül cserélhesse ki, a mágneses szerszámbefogó pedig segít abban, hogy gyorsan és egyszerűen elvégezhesse a cserét. A 12 fokozatba állítható szerszámbefogó rugalmas munkavégzést biztosít. A fordulatszám szabályozó elektronika segítségével a fordulatszámot a megmunkálandó felület sajátosságaihoz igazíthatja. A 22000-40000 rezgéstartományban üzemelő Varrito precíz munkavégzést tesz lehetővé. A rezgéseket elnyelő akkumulátortartó csökkentett rezgésszintet, a Softgrip felület pedig biztos tartást és kényelmes munkavégzést biztosít. A multifunkciós szerszámhoz mellékelünk egy háromszög alakú csiszolólapot, és 9 darab eltérő szemcsefinomságú csiszolópapírt (3*P60/3*P80/3*P120). A kofferben található egy kaparószerszám, egy HCS merülő fűrészlap fához és műanyaghoz, egy BIM merülő fűrészlap fémhez, egy HSS szegmentált fűrészlap fához, műanyaghoz és könnyűfémhez, valamint egy szegmentált, gyémánt bevonatú fűrészlap fugákhoz. A Varrito a Power X-Change család tagja. Lehetnek ennek előnyei? Hát hogyne! Nem kell többé hosszabbító kábelekkel bajlódnia, nem kell aggódnia, hogy megbotlik, és attól sem kell tartania, hogy a kábel nem ér oda a munkadarabhoz: az Einhell új, nagy teljesítményű akkumulátoros készülékeivel ez már mind a múlté. A nagy teljesítményű, lítium-ion cellás akkumulátorokat a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön vásárolhatja meg.

Adatok
Kategória:
Csiszológépek
Gyártói cikkszám:
4465160
Meghajtás:
Akkus
Akku feszültség:
18V
Gyártó:
Einhell
Cikkszám:
4465160
Tömeg:
1,62 kg/db
A vásárlás után járó pontok:
350 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek