Zelei Éva
2022.05.24 22:08

Robot a kertben

Robot a kertben

ROBOT A KERTBEN

Egy jó fűnyíró megtalálása a legjobb módja a vonzó pázsit kialakításának. Néhány háztartás számára ez azt jelenti, hogy hagyományos fűnyírót kell keresni, de a robotfűnyíró sok háztulajdonos számára a legjobb megoldás lehet. 

Egy intelligens fűnyíróval gyönyörű pázsitot tarthat fenn, ráadásul a munka nagy részét elvégzi Ön helyett. Miután beállította a robotfűnyírót, az ütemterv szerint nyírja a füvet, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a jobb eredményeket elérni.

A robotfűnyírók kényelmesebbek 

A robotfűnyíró lényegében egy automata fűnyíró. Be kell állítania a kerület létrehozásához, a vágási magasság beállításához és az ütemezéshez, de ha ez megtörtént, a robotfűnyíró elvégzi a dolgát anélkül, hogy ki kellene mennie kertbe. Ez azt jelenti, hogy időt és energiát takarít meg, amelyet általában a fűnyírásra fordítana. 

A robotfűnyíró biztonságosabb

Használatuk biztonságosabb is, mint egy hagyományos fűnyíró. Ha nem tartózkodik kint, amikor a gép működik, nincs esély arra, hogy egy törmelék visszadobódjon és eltalálja. Nem kell aggódnia a vezetékek vagy a benzin miatt sem, amelyek más típusú fűnyírók esetén veszélyt jelenthetnek. 

Bár vannak lehetőségek a művelet manuális beállítására, robotfűnyíró technológiát használhat a gyep jobb kezeléséhez. Miután a fűnyíró ismeri az udvar méretét és a körülményeket, tud olyan fűnyírási ütemtervet ajánlani, amely optimális eredményt nyújt az Ön kertjében. Ezek a fűnyírók érzékelőkkel is rendelkeznek, amelyek segítenek eligazodni az egyenetlen terepen és az udvar szűk részein. 

Tudja, mikor nem szabad kaszálni

A fűnyírás meghatározott ütemezése nagyszerű, de vannak olyan esetek is, amikor nem szeretné, hogy a robotfűnyíró a szabadban legyen. A legjobb robotfűnyírók érzékelőkkel rendelkeznek, amelyek jelzik nekik, ha esik, így vissza tudnak menni a töltőállomásra, és megvárják, amíg eláll az eső. 

Védje egészségét

A fűnyírás nyomorúságos lehet azok számára, akik fűallergiában szenvednek. Az automata fűnyíróval nem kell saját kezűleg lenyírnia a füvet, így elkerülheti a fűallergiával és szénanáthával kapcsolatos problémákat. A robotfűnyírót akár munka közben is beállíthatja, hogy ne kelljen a ház körül tartózkodnia, amikor nyírják a füvet.

A robotfűnyíró könnyen karbantartható

A fűnyíró karbantartása is egyszerűbb az automata fűnyíróval. A pengék cseréje mellett csak annyit kell tennie, hogy időnként megtisztítja a robotfűnyírót. Ez azt jelenti, hogy nem kell gázt keverni, olajat cserélni, ellenőrizni a légszűrőket vagy élezni a pengéket. A csere pengék nagyon egyszerűen felszerelhetők. Egy pár kesztyűvel és egy csavarhúzóval percek alatt kicserélheti a pengéket. 

Ha felkészült arra, hogy ne nyírja a füvet, fontolja meg egy automata fűnyíró beszerzését. Időt és erőfeszítést takarítanak meg ezzel a munkával, és ha a legjobb robotfűnyírót szerzi meg, akkor vonzóbb pázsitot kap, mint egy hagyományos fűnyíróval.

Az Einhell robotfűnyíró telepítését szakértő kollégáink elvégzik Ön helyett!

 

 

 


 

 

Freelexo 450 BT Robotfűnyíró

259.990.- Ft (Raktáron)