KWB PROFI COB LED munkalámpa
KWB PROFI COB LED munkalámpa
13 957 Ft

KWB PROFI COB LED munkalámpa

KWB PROFI SMALL FLOODLIGHT

A kompakt kwb reflektort úgy fejlesztették ki, hogy segítse a mobil projektek megvalósítását szinte minden körülmény között építkezéseken és műhelyekben. Kiterjedt felszereltsége a modern 2000 mAh kapacitású lítium-ion újratölthető akkumulátorral, töltési szintjelzővel, túltöltés- és kisülésvédelemmel, valamint hőmérséklet-felügyelettel van felszerelve, amely megszakítja a töltési folyamatot, ha a környezeti hőmérséklet túl magas vagy túl alacsony.

A reflektor COB fénykibocsátó diódájának maximális fényárama 357 lm, és öt fénymóddal rendelkezik. Az optimális fényerő kiválasztásához bármilyen munkakörnyezetben, a lámpa kiterjedt felületi fényt produkál nagy, homogén fénykúppal, forró pontok képződése nélkül, és megfelel az ANSI FL szabvány szerinti lámpatest-specifikációknak, sőt, a reflektornak van egy további felső lámpája, amely zseblámpaként is használható.

Az ütésálló ABS ház az 1 m-es ejtési teszttel biztosítja a kwb reflektor hosszú élettartamát, a ház különösen biztonságos, mert a versenytárs termékektől eltérően égésgátló anyagból készült. Az IPX5 védettségű lámpatest vízsugár ellen is védett.

A kwb reflektor bármilyen környezetben történő tökéletes elhelyezése érdekében a lámpa 240°-ban elforgatható, a reflektor mágnessel és karabineres kampóval is rendelkezik. A mellékelt micro USB töltőkábel (tápegység nem tartozék).

Raktáron
13 957 Ft
Adatok
Gyártói cikkszám:
49948910
Gyártó:
KWB
Cikkszám:
49948910
Tömeg:
289 g/db
A vásárlás után járó pontok:
140 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!